Min Perfekte Kropp (Helt naken – bare en sigar)

Min perfekte kropp – Isabel Raad, Sophie Elise, Mette Ask, Sofie Nilsen, Martine Halvorsen, Andrea Sveinsdottir, Anne Brith, Pilotfrue – Julianne Nygård, Isabelle EriksenSpeiltvillingene – Stine Skoli, Iselin Guttormsen, Mamma til Michelle – Anna Rasmussener noe som ikke en gang Kylie Jennervil få gleden av. Min kropp er kun for spesielt utvalgte.

Ikke er jeg redd for at mine intim bildene kommer på avveie – for jeg har ingen ting å skjule. Jenter sjekker jeg opp hele tiden. Jeg har alltid 0 dager igjen til termin. Jeg har ingen problemer med at kjæresten er på byen å ser på andre. Jeg har ingen bollemus – bare sjokolade mus, kjøpt i butikken. Jeg bygger og ordner rundt meg hele tiden – så jeg trenger ikke å skryte av det. Jobb har jeg nok av. Sex forventes hele tiden – det er derfor en man har det en man har. Jeg trenger ikke forandre noe på kroppen. Her er det full fest hele dagen. Jeg er egentlig litt redd, tror ikke jeg får nok sex – alle klager at det tar for lang tid. Og det å fly – det gjør jeg sjøl. Og ellers er jeg jævla grei….

 

Det er så inn å vise kroppen sin, så da må jeg jo også få vise min perfekte kropp.

Men først må jeg få advare ømtålige sjeler, for flere har svimt av når de har sett min perfekte kropp.

Jeg kan ikke noe for det, jeg er skapt slik. Og dessverre så er det slik at min perfekte kroppen skaper reaksjoner på mange plan. Men med det så har jeg også et annet problem, jeg skjønner ikke de som da skal fjerne noe her, dytte inn noe der – til slutt så vet man jo ikke om det er ei botox plastikk operert silikon dukke full av arrdannelser under huden påmalt ulike kjemikalier man elsker med, eller noe annet…… problemet er at på morgenen så har man lyst til å snike seg stille og rolig ut av rede, for når man ser på duna til den som ligger ved siden av enn – så ligger halve fjeset igjen på duna i redet, det er like før man ofrer et lem for å komme ubemerket bort fra skrekk scenarioet.  Har noen egentlig fortalt de om de senskadene som kan komme, eller de komplikasjoner som dette kan også føre til…… man bare lurer, altså. (Man har da forståelse for de som gjør det pga. sykdom/ulykke etc.)

Jeg er så sykt lykkelig for min skjønne uforglemmelige naturlige perfekte kropp.

Når du nå snart får se min perfekte kropp, både fra høyre og venstre – så legg merke til den perfekte symmetrien.

Den muskuløse og spenstige, men også svært så tøyelige perfekte kroppen. Jeg vet jeg er et av verdens underverk.

Jeg kan bare beklage (NOT) hvis noen skulle bli misunnelige, men det er slik at damene faller pladask for kroppen min.

Selv mine konkurrenter som du så øverst – klarer altså ikke å måle seg med kroppen min, så du har noe å se frem i mot.

 

Her ser du min perfekte kropp. Den er perfekt for det er min kropp – ingen andres kropp.

Den er god og myk, med spenst i stjerten. Legg merke til mitt flotte og kraftige nebb. Den runde fine kroppen.

Den høye fine pannen og de markante øynene. Håper du fortsatt er med, og ikke har dånet – ennå.

Jeg er jo så naken som jeg kan bli. Ikke sitt slik med tungen ute, slutt å sikle – jeg er ikke en middag…….


Damene i ande-dammen er helt vill etter meg.

Og ande-gutta bruser med fjærene og er så opprørte – for alle damene følger etter meg.

Og dette dagen før 1. April – Hva kan skje i morgen da……….

 

Den nye kalde krigen har startet!

Vi kan vel nesten si at den kalde krigen er et faktum. Jeg vil påstå det.

Men om denne kalde krigen blir lik den kalde krigen vi hadde i fra 1940-tallet og til slutten av 1980-tallet, det er svært vanskelig å forutsi. Les: ER VI PÅ VEI MOT KRIG?

USA og flere Europeiske land (inkl. Norge), men også andre land – valgte å utvise russiske diplomater, etter et lokalt nervegift angrep i England. Hvor hovedmålet var en tidligere russisk spion, men som rammet mange uskyldige sivile.

Salisbury-forgiftningen: – Ingen tvil om at russerne står bak

Fra før var det innført økonomiske sanksjoner mot Russland, som følge av russisk militære inngrep andre steder – her under annekteringen av Krim halvøya. Verdens samfunnet har altså tidligere ment at Russland har raslet litt for mye med sabelene.

Som svar på det USA, Europa og enkelte andre land har gjort, ved å utvise russiske diplomater – svarer Russland med utvisning av disse landenes diplomater også. Samtidig prøver Russland å sverte Engelske myndigheter, ved å på stå at nervegift angrepet var en engelsk aksjon – for å sverte Russland før fotball VM.

Fra før har det vært mange interne uroligheter i Russland, og i flere russiske republikker. Russland er i konflikt med flere naboland, slik som Aserbajdsjan og Georgia. Russlands støtte til Asssad-regimet i Syria, som da skaper en større terror frykt i Russland. Landet har gått fra kommunistisk diktatur til markedsøkonomi, men demokratiseringen har stoppet opp. I dag så trues ytringsfriheten og politisk opposisjon mot Putin undertrykkes. Siden starten av krigen i Ukraina, hevder Russland at tvisten bare er en borgerkrig der Russland ikke har noen innflytelse. Imidlertid påvises det at Russland gir pro-russiske separatister enorme mengder bistand i denne konflikten. 

Nå kommer en Russisk rakettøvelse i Østersjøen: – En politisk markering​

Men hvor stor trussel Russland er eller blir, avhenger også av omverdenen gjør. Og da spesielt hva Vesten, EU, USA og NATO gjør. Våre nærmeste naboland Sverige og Finland er ikke med i NATO, med har i 2017 inngått en avtale om å delta i NATOs hurtigreaksjonsstyrke. Europeisk forsvars- og sikkerhetssamarbeid kan nå ta flere ulike former, en dannelse av en forsvarsallianse er høyst reell. Med at EU landene alt har et sterkt forsvars samarbeide, og en styrking av dette samarbeidet kan godt frembringe en forsvarsallianse utover NATO samarbeidet, hvor bl.a. Sverige og Finland ikke er med, men er land som er medlem av EU.

På den andre siden er det nå en gryende økonomisk handels konflikt mellom EU og andre verdens land, opp mot USA. Hvilken effekt det vil ha, og i hvilken utstrekning det vil påvirke forsvars- og sikkerhetssamarbeidet USA har med EU og andre land, er vanskelig å forutsi. Men at det kan påvirke samarbeidet, og også NATO som forsvarsmakt, er en helt klar mulighet.

Nå er de diplomatiske forbindelsene mellom Russland og omverdenen betydelig svekket. Og selv om det er mulig at USA President og Putin skal eventuelt møtes, vil det ta tid før de diplomatiske forbindelsene og kontakten er gjenopprettet. Kan også være at det evt. møtet mellom USA og Russland, utsettes eller kanselleres. Mulig møte mellom Trump og Putin:
Den amerikanske presidenten sier han vil møte russeren for å diskutere våpenkappløp, Ukraina, Nord-Korea og Syria.

Først i dag 02.04.2018 omtaler norsk media dette møtet – ordentlig, selv om det har vært nevnt før. Trump har invitert Putin til toppmøte
 

Norges ambassadør kalt inn på teppet i Moskva: 
Ambassadører fra en rekke land som har utvist russiske diplomater, ble fredag kalt inn på teppet i Moskva.

Mange mener at det kalde krigen startet i 1947 etter at president Trumans rådgiver Bernard Baruch brukte uttrykket for første gang.

Like mange mener at den startet alt i oktober 1946 etter Nürnbergprosessen, da forholdet mellom vesten (USA, Frankrike og Storbritannia) og Sovjetunionen ble mer anstrengt med at russerne via den russiske dommeren i Nürnbergprosessen dissenterte i flere tilfeller og voterte for strengere straffer. Noe de øvrige land (USA, Frankrike og Storbritannia) reagerte sterkt på. Og allerede da var det også en økende militær spenning mellom vesten og Sovjetunionen (Russland).

I dag ser vi en økning av diplomatiske spenninger igjen, mellom vesten og Russland – Russland har alt økt sin militære tilstedeværelse, også med utvikling av helt nye våpen.

Så man kan da sammenligne dagens spenninger med de spenningene som var under den siste kalde krigen – spenninger som startet alt i rettsoppgjøret etter andre verdenskrig (1945-1946).

Og med dette bakteppet vil jeg påstå at den nye kalde krigen alt har startet. (29.03.2018)

Dette er noe vi i alle må ta inn over oss, for verden ser ut til å bevege seg i en farlig negativ retning. Og en kald krig – kan fort bli veldig varm.

 

OPPDATERINGER:

Russland testet nytt ballistisk missil – fredag 30.03.2018

Russland har gjennomført en vellykket test av et nyutviklet interkontinentalt ballistisk missil, opplyser forsvarsledelsen i landet, skriver NTB. Ifølge det russiske forsvarsdepartementet fant test av det såkalte Sarmat-missilet sted i Plesetsk nord i landet, fredag.

Bilder av: SATAN 2

SISTE 31.03.2018: Russland utviser ytter­ligere 50 britiske diplomater
Russisk UD: – For å få likevekt

 

04.04.2018:

Freden er kjølig og kan fort bli kjøligere: «Norge står lagelig til for hogg»

Kraftige reaksjoner på Russlands forslag: – Det er perverst

Trump legger ansvaret for en handelskrig på Kina: Eksperter gir ham delvis rett.

Russland og Tyrkia har en felles interesse av å kontrollere spillet om Syrias fremtid: Nato-landet Tyrkia vil heller samarbeide med Russland

05.04.2018:

Den kanadiske statsministeren: Utelukker ikke nye straffetiltak mot Russland

TV 2-reporter Øystein Bogen: Den pågående krisen mellom øst og vest har ennå ikke nådd sitt klimaks

06.04.2018:

Russland: – Dere leker med ilden. Dere kommer til å angre

USA – innfører sanksjoner mot sju Putin-allierte oligarker

07.04.2018:

Russland lover: Vil slå hardt tilbake etter USA-sanksjoner mot Putins nærmeste

08.04.2018:

Hjelpeorganisasjon: Over 100 drept etter kjemisk angrep i Syria – Donald Trump holder Putin ansvarlig.

Donald Trumps daglige utspill: «Nye» Trump ryster sine egne

Trumps Kina-rådgiver ble latterliggjort og utstøtt: Nå har han fått handelskrigen han lenge har ivret for.

09.04.2018:

USA: Nekter å stå bak luftangrep mot militærbase i Syria

Russland (Putin): Israel står bak angrepet på syrisk militærbase

Syriske medier (Putin`s venner): Hevder Israel står bak angrep

USA: De som bruker kjemiske våpen vil «måtte betale en høy pris», sier Trump

Under halvparten av kommunene har bestilt «atomtabletter»

10.04.2018

Tettere forsvarssamarbeide i norden: Russland presser frem tett nordisk forsvarssamarbeid

11.04.2018

Den største øvelsen i Norge siden den første kalde krigen: Slik blir NATOs storøvelse i Norge

Russland: Advarer USA at amerikanske missiler mot Syria vil bli skutt ned

Donald Trump om missiler mot Syria: – Gjør dere klare, Russland!

Russland: -Sender militære styrker til Douma

USAs forsvarsminister: – Vi er klare til militær innsats i Syria

NUPI: – Situasjonen i Syria er veldig farlig

Syrisk offiser: Trump må være gal

12.04.2018

500 pasienter fra Douma i Syria: Har symptomer på å ha blitt utsatt for kjemisk angrep

Syria-krisen: Derfor eskalerte den

Trump: «Twitter-krigserklæring»

Britisk hastemøte: Theresa May – Hendelsene i Syria og mulig respons

Britiske ubåter: Klare til å rette et angrep mot regimet til Syrias president Bashar al-Assad

Trump: – Forholdet til Russland er verre enn under den kalde krigen

FNs generalsekretær: Advarer mot Syria-situasjonen

Nye russiske atomubåter: – Krevende å følge langs norskekysten

Trump varsler Syria-angrep: – Assad og Putin venter

Russland: Syriske styrker har tatt full kontroll over byen Douma

Syria-krisen: Eksperter frykter storkrig

Trumps Syria-angrep: Russerne regner med å få bombemålene

URIX (NRK) FORKLARER: Mange stormakter er nå en del av krigen i landet.

AMERIKANSKE MYNDIGHETER: Fant kloringass og nervegift i blodprøver

Russlands FN-ambassadør: Utelukker ikke krig mellom Russland og USA

14.04.2018:

USA, Frankrike og Storbritannia: Angrep Syria i natt

Russland lover reaksjon på angrep: – Våre advarsler har forblitt uhørt

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg: Nato støtter angrepet

FNs generalsekretær: Ber om beherskelse

Putin: – Krisen vil bare bli verre

15.04.2018

Nå begynner de endelig å snakke/skrive om det jeg har hevdet så lenge – at en ny kald krig har startet.

Hvordan er spenningen mellom Russland og Vesten?
Jo Jakobsen fra NTNU: – “…..Spenningen mellom stormaktene og Vesten vil øke.”

Dette er en geopolitisk konflikt vi ikke har sett maken til på lenge.
 

 

Har du noen tanker om dette?

 

Er vi på vei mot krig? – Norge vil bli rammet

Det er tegn i samfunns utviklingen som kan tolkes at vi er på en vei mot krig.

OPPDATERINGER  NEDERST 

Gjennom flere år har vi sett hvordan Putin ønsker å gjøre Russland til en makt nasjon, slik det var når det en gang i tiden het Sovjetunionen. Putin har da så langt brukt en strategi som isolerer landet mer og mer fra den øvrige verden. Samtidig som han selv får mer makt, og undertrykker ytringsfriheten og opposisjonen til hans regime. Samtidig så truer Putin omverden med “hevn” for de restriksjoner Russland som nasjon opplever fra omverdenen.

Samtidig har verdens stormakten USA fått en president ved navn Trump. En president som kan sies er meget kontroversiell, for å si det forsiktig. Trump har så langt møtt mye motstand fra verdens samfunnet for den politikk han fører, men også for de mange merkelige/latterlige og til tider svært dumme/uvitende uttalelser. Trump isolerer USA mer og mer, sist med en såkalt straffe toll på enkelte varer. På den måten distanserer han nasjonen USA på det internasjonale handels markedet fra det øvrige verdens samfunnet. Samtidig så blir politisk tone og handels restriksjoner innført av USA mot Putin’s Russland.

Europa inkl. Norge har da også innført handels restriksjoner mot Russland. Og nå responderer Europa (EU) også ovenfor USA, med å si at EU vil innføre straffe toll på amerikanske varer, dersom Trump gjennomfører sine planer om straffe toll.

Sist men og ikke minst, så har da nå Russland (Putin) gjennom ført “snik” angrep mot et europeisk land (England), med et nervegift angrep – for å ta livet av en stats fiende (tidligere spion). Men som da også rammet sivile og uskyldige personer i England, inkl. spionens  datter.

Dette medfører at de diplomatiske forbindelser mellom England, EU, Norge og USA opp i mot Russland (Putin) blir anstrengt – hvor da russiske diplomater blir utvist fra flere Europeiske land, også fra Norge, men også fra USA. Hvor så Putin (Russland) sier de vil svare raskt, en ny hentydning om hevn.


Samtidig som det da er en politisk og handels konflikt mellom USA, Europa (EU) – Norge inkludert og Russland, har verdens samfunnet forøvrig enda en utfordring, og spesielt USA.

Det er en usikkerhet i og rundt Nord Korea (Kim Jong-un) som truer omverden. Verdens samfunnet har satt inn restriksjoner ovenfor Nord Korea (Kim Jong-un). Mens USA ved President Trump og Nord Korea (Kim Jong-un), har direkte truet hverandre med fult ut krig.

Kina som da kan sies å være en delvis støtte spiller og handelspartner til Nord Korea (Kim Jong-un), har så langt forholdt seg relativ rolige. Enda de egentlig nok kunne ha brukt noe av sin innflytelse ovenfor Nord Korea (Kim Jong-un), til å få roet ned situasjonen ytterligere. Hvis det er noe i det som er rapportert at Kim Jong-un (Nord Korea’s leder) er på vei til et møte med Kina’s leder, så kan man håpe at Kina bruker sin innflytelse på en konstruktiv måte.

Når vi da ser alt dette under et, og med tidligere historie i bakgrunnen. Så vil nok mange kunne si seg enig i at verdens samfunnet viser en sterk negativ utvikling.

En lignende utvikling har vi sett tidligere, som forløper til både første og andre verdenskrig – men enda mer som forløper til den kalde krigen, som varte i fra 1940-tallet til slutten av 1980-tallet.

Det nærliggende spørsmålet er om vi ikke alt befinner oss i en kald krig, opp mot Russland (Putin). Og en ny form for kald krig opp mot USA (Trump) – i form av en gryende handels krig. Under den kalde krigen fra 1940-tallet til slutten av 1980-tallet, var klima mellom USA og Europa et helt annet enn det den siste tids utvikling har vist. Men under denne tidsperioden på 40 år, hadde verden også tredjeparts uro momenter – slik som Libya, Iran, Irak, Afganistan etc., slik som Nord Korea (Kim Jong-un) er i dag. Og mye mulig en krise med masse flukt fra Afrika inn i Europa, som følge av terror og andre uroligheter på det afrikanske kontinent.

Så spørsmålet er, skal vi forberede oss på en to front kald krig i Europa – med Russland (Putin) på den ene siden, som også USA vil da ha en kald krig i mot. Og så Europa i mot USA i en kald handels krig, på den andre siden. Og dette samtidig som vi da har uro momenter ellers i verden, slik som Nord Korea (Kim Jong-un), Syria (Bashar al-Assad) og bråkmaker ovenfor Europa, Tyrkia (Erdogan).

Dette er noe vi i alle må ta inn over oss, for verden ser ut til å bevege seg i en farlig negativ retning.

Hva mener så du?


Min mening er i alle fall klar:

WAR WHAT IS IT GOOD FOR (Orginal by Edwin Starr)

 

OPPDATERING  28.03.2018
Kim Jong-un (Nord Korea) er i Kina: Kim Jong-un i Beijing

Kina (Xi Jinping) har trolig brukt sin innflytelse konstruktivt: Kim Jung-un viser at han ønsker et bedre forhold til omverden

Russland svarer på sanksjonene: Russland vil utvise like mange diplomater i retur

OPPDATERING 29.03.2018

Toppmøte mellom Nord- og Sør-Korea i april : 
Nord-Koreas diktator Kim Jong-un og Sør-Koreas president Moon Jae-in skal møtes 27. april, ifølge sørkoreanske myndigheter.  

Eksperter tror Kim Jong-uns toppmøter kan være et skalke­skjul
– Kjøper Kim Jong-un seg tid?

 

Putin tjener på å ha ytre friender: Han står ikke så sterkt som før – hevder en forsker.
 

Akkurat nå kl. 19:30 Russland utviser 60 amerikanske diplomater

Norge rammes – RUSSLAND SLÅR TILBAKE: Utviser diplomater fra landene som kastet ut russiske diplomater

29.03.2018: Den nye kalde krigen har startet!
 

 

 

Da blir det Harry tur…….

Som du ser, vi skal ut å rage damer…….

Min gode gamle nabo som er dårlig til bens, etter at han fikk knust hoften i en arbeidsulykke, trenger litt hjelp.

Trenger en å være med til Sverige – så han kom innom å spurte om jeg kunne bli med. Og det gjør man gledelig.

Det er jo en lang tur for ham å kjøre. Det blir nok en artig tur det. Så får både han og jeg handlet litt godis og kanskje litt flytende “godis” også  til påsken.

Så ring de som ringes må, nå blir det farlig å ferdes langs hoved veien.  TuT, TuT, her kommer gutta……..

NB: Alle jenter er velkommen ombord, så lenge det er plass i bilen…….

 

 

 

 

Utdypning om “DEN GRUSOMME LISTEN”

 

Dette er et arbeide som har gått over flere år. Du bør kanskje begynne å lese WHO THE FUCK IS MR. DUCK – her bør du legge merke til min artikkel i fagbladet Fontene. Her nevner jeg blant annet et frittstående kontrollorgan. Se også brevet fra den gangen Justisminister Anders Anundsen fra 2015, hvor jeg er inne på kompetanse heving etc..

Når dette arbeidet startet så var de fleste i barnevernet villige til å prate om den flotte jobben de gjorde. Dette har endret seg betraktelig, da fakta har kommet på bordet. For barnevernet kunne da før aldri gjøre feil. Og det var intet kritikkverdig i det de gjorde – det har da flere innen barnevernet selv sagt og skrevet under på utallige ganger. Dette i fra “gulvet” og helt opp til BUFDIR direktør Mari Trommald.

Arbeidet med å få politikerne til å innse at barnevernet trenger en fundamental omstrukturering begynner i 2014. Et arbeide som da på går frem til høsten 2016. Altså før og etter at Barnevoldsutvalget ble satt ned i november 2015.

Alle politikerne som ble kontaktet fikk underbyggende dokumentasjon på at barn og unge ble utsatt for overgrep under tilsyn av barnevernet. Elementære rettigheter ble daglig brutt etc.  Vi får også “GLASSJENTA” 30. januar 2016 – avsløringen av barnevernet i Stavanger Aftenblad.

Men selv etter dette fornektet flere politikere at barnevernet hadde gjort noe galt, og ville ikke gjøre noe for disse barna.

Nå passer det å lese “DEN GRUSOMME LISTEN (OM OVERGREP MOT BARN)” Etter å ha lest denne, fortsetter du på denne utredning og oppsummering.

Sommeren 2017 leverer Barnevoldsutvalget sin endelige rapport. Hvor de har undersøkt 20 ulike saker i barnevernet – og funnet svikt og svik i mot barna i 20 av 20 undersøkte saker. Barnevoldsutvalget: Vårt nasjonale svik mot barna, Publisert: 21.jun.2017

Barnevoldsutvalget ble satt ned i november 2015 og hadde som mandat å avdekke om, i hvilken grad og på hvilken måte det offentlige tjenesteapparatet har sviktet i sin håndtering av saker der barn har vært utsatt for alvorlig vold og overgrep.

Utvalgets konklusjon er krystallklar. Barnevernet og det offentlige har for lite kompetanse, for lite samordning og for lite samarbeid. Tjeneste-personene mangler kunnskap om feltet og har sviktet på mange felt. Det har ført til at barn er blitt drept og utsatt for overgrep som kunne ha vært unngått.

Barnevoldsutvalget foreslår blant annet å sette ned en egen, fast undersøkelseskommisjon, innføre meldeplikt for overgripere, gjennomføre et eget kompetanseløft og innføre autorisasjonen innen barnevernet.

Barnevoldsutvalget har levert sin rapport, Publisert 22.06.2017.  

Som du selv ser har Barnevoldsutvalget fremlagt forslag på et uavhengig kontrollorgan “fast undersøkelseskommisjon”, som jeg da etterlyste allerede mye tidligere. Det samme gjelder da også “gjennomføre et eget kompetanseløft og innføre autorisasjonen innen barnevernet”, noe jeg tok opp i brev til justisministeren i 2015.

Jeg har da naturligvis også vært i kontakt med noen i Barnevoldsutvalget, i forhold til det arbeidet jeg gjorde. Med at jeg jobbet på to fronter samtidig, både med barn og unge under barnevernet – men også det som skjer av overgrep mot barn og unge ellers i samfunnet.

I løpet av disse årene har jeg blitt drapstruet, trakassert etc.. Jeg har blitt forsøkt latterliggjort for det arbeidet jeg har gjort, men den som til sist har vist seg å ha rett – det er undertegnede (meg). Men det har kostet meg dyrt, veldig dyrt – jeg må holde min identitet skult, jeg må være forsiktig med å så mye.

På toppen av dette har jeg naturligvis blitt meget sliten (psykisk), som følge av trusler, trakassering – men også med det politiske presset. Og trolig også alle de grufulle sannhetene man har fått høre av utsatte barn og unge (psykiske og fysiske overgrep). Men som sagt jeg har blitt en “person non grata”, i det politiske og hos enkelte statlige forvaltningsorgan.

Men se nå på hva disse politikerne som har hevdet at de tenker så mye på barn og unge. Har de satt i gang noen tiltak slik som; en undersøkelseskommisjon eller innføre autorisasjonen innen barnevernet. NEI ! (sist jeg sjekket)

De er i innledningen til å ta initiativ til å legge til rette for å gjennomføre et eget kompetanseløft innen barnevernet. 

Et annet innlegg som kan være aktuelt å lese: KOM HIT – SÅ SKAL JEG BARE VOLDTA DEG LITT. FOR DET HAR DU JO IKKE VONDT AV.

En ting som fortsatt varmer og inspirerer meg i dette arbeidet, er brevet H.M. Kongen sendte meg, i forbindelse med min redegjørelse til ham om de barn og unge som før og nå opplever overgrep og brudd på sine rettigheter mens de er under barnevernet. Min redegjørelse til H.M. Kongen er datert 3. november 2015 altså 10 dager før Barnevoldsutvalget ble oppnevnt den 13. november 2015.

Jeg håper at dette har vært en gjennomgang/oppsummering slik som ytret ønske om til meg pr. e-mail.

Og husk at når du henvender deg til meg, så har jeg taushetsplikt. Alle henvendelser behandles konfidensielt og anonymiseres.

Vil du vite mer kan du lese det andre som er skrevet i denne kategorien: Mr. Duck

 

 

En av mine mørke hemmeligheter

Dette er et av de mørke kapitlene i mitt liv. Et kapittel som fant sted, samtidig som jeg gikk på skole, jobbet og studerte. I årene fra jeg var ca. 15 til jeg var 23 år.

I disse årene hadde jeg en stor forkjærlighet til narkotika – amfetamin (speed) og kokain (snow). Men den som intet har – tar det man får, så det ble brukt andre tingen også.

Men jeg har tatt med meg noen erfaringer og minner fra den tiden, og jeg skal prøve å fortelle de så godt jeg kan.


Sommer dagene og nettene i Oslo var på en måte en fantastisk og lærerik opplevelse, med at jeg da var i et miljø som på sitt beste kan kalles å være på skråplanet. Det ble mange møter med litt merkelige karakterer, selv om det i miljøet var utbredt med mye vold og dop.

Enkelte så man med det samme at de hadde store utfordringer, andre virket litt mer oppe gående, men fremdeles med problemer. Men det er utrolig hvor mye rart man kan finne på, selv om jeg da aldri gjorde noe direkte farlig, så var jeg fremdeles med på det som skjedde. 

Noen av det mer morsomme og artige opplevelser var å vandre rundt i Oslo, det var mye å se, og mye å gjøre. Slik som å sitte i båt nede på Kongen (Frogner stranda), en varm sommer dag – drikke hjembrent. Etter først å ha overnattet i en et roms leilighet i Gabels gate, et par steinkast unna den Engelske ambassade. 

Så en kjapp gå tur, opp til Alexander Kiellands Plass, til en liten leilighet i Maridalsveien, og en kvinnelig bekjent der. Så utover kvelden, inn i en leilighet ved Bislett stadion, Louises gate. Hvor det lå en halvkilo amfetamin på bordet, som skulle fordeles. Etter at de som skulle ha sin del, hadde fått den, så var det ned til Aker brygge.

Mange slike dager og netter ble tilbrakt i Oslo. Og selv om jeg hadde det bra og følte meg trygg, så kunne man jo ikke unngå å se det som skjedde inne i mørke portrom, på offentlige toaletter, hvor dop ble kjøpt og solgt. Men også hva som skjedde dersom man ikke gjorde opp for seg, og da den volden som var utbredt i det miljøet. 

Men kanskje det som sitter igjen som det sterkeste minnet, er alle de unge jentene som faktisk var en del av dette, og kun for narkoen sin skyld. Jenter som ble missbrukt og mishandlet på det verste, som man ofte kunne se sittende i et mørkt portrom, med sprøyta i armen.

Følelsene jeg fikk, var ikke gode. Jeg var lei meg, sint og følte meg temmelig frustrert. Hadde så lyst til å hjelpe og trøste, men hadde ikke mulighet eller evne til å gjøre det. Jeg var jo selv en del av det, med et misbruk av speed og snow – og det som ellers var å få.


Man skal ikke døme noen bare på omslaget, men heller se på innholdet. Og det er kanskje noe som de fleste faktisk glemmer i samfunnet vi nå lever i. Det er mye enklere å fordømme noe, fremfor å måtte tenke og spørre, det å tørre å snakke med et annet menneske som kanskje fremstår litt annerledes. Og da å snakke med vedkommende med et åpen sinn, uten de lukkede fordommer som man har blitt lært opp med. 

Klarer man å legge bort fordommene, så vil man ikke misslike naboen fordi naboen er litt annerledes enn det man selv er. Og man tar ikke alle over en kam, men ser heller individene og hva de gjør avskilt i fra hele gruppen. Men det er så lett å feile, for mennesker handler og tenker stort sett ut i fra følelser, erfaringer og innlærte holdninger, og ikke ut i fra hva som er en logisk tankegang. Jeg selv har gjort den feilen så mange ganger før, og vil nok gjøre den igjen utallige ganger før jeg dør.

 

Vil du vite mer kan du lese det andre som er skrevet i denne kategorien: Mr. Duck

En av mine mørke hemmeligheter, som ikke er en hemmelighet lengre, nå.

 

Godt fungerende DPS er en nødvendighet!

Ingen vet om de en dag vil kunne få bruk for tjenestene DPS både bør og skal kunne tilby.

Det er av stor betydning at vi må ha et godt fungerende DPS, viktigst av alt for brukeren av det tilbudet samfunnet bør kunne yte.

DPS er forkortelsen for Distriktspsykiatrisk senter. Et DPS har hovedansvar for tilbud innen psykiatri helsetjenesten. Med dagtilbud, døgntilbud, poliklinikk og akutt behov. Dette er statlige sentrene eller klinikker som samarbeider med kommunene i sine områder.

Man bli henvist fra sin fastlege til DPS for utredning og eventuell behandling eller innleggelse. De gammeldagse psykiatriske sykehjemmene er blitt omorganisert og organisert under distriktspsykiatriske sentra.

Mer spesialiserte tjenester som eks. alderspsykiatri, spiseforstyrrelse problematikk, tvungen psykisk helsevern etc.. Er tjenester som er ofte lagt til større avdelinger ved sentralsykehusene. Og vanligvis vil pasienter etter utskrivning fra en psykiatriske avdelinger bli henvist til poliklinisk- eller døgnbehandling ved et DPS.

Det å gjøre nytte av de tjenester og tilbud som DPS bør i dagens samfunn ikke være noe skamfullt eller tabu belagt. For dette er noe som enhver kan plutselig få nytte av. 

Det er ingen som egentlig kan se eller skille ut den som bruker DPS tilbudet i samfunnet. I alle fall ikke ved første øyekast, for hoved vekten av brukerne av DPS er faktisk helt oppegående normale mennesker som har familie, jobber etc..

Det er slik at noen mennesker opplever i perioder så sterke psykiske plager at de får vansker med å ta vare på seg selv, eller føler at de trenger litt hjelp. Mennesker som kan ha opplevd svært alvorlige traumer i livet. Men også de som bare sliter litt i hverdagen av helt andre generelle årsaker.

Selvfølgelig så finnes det enkelt individer som utvikler ekstremt problematiske psykiske utfordringer, og da kan innleggelse ved en psykiatrisk avdeling være et alternativ. Da blir man innlagt på en døgnavdeling.

Det som er utfordringen for mange av de som da trenger og er i behov av et DPS opplegg, trenger også stabilitet i hverdagen. De fleste av de har familie og jobb etc. og de forholder seg godt til disse kjente menneskene (familie og venner) og faktorene (jobb) til daglig. Men en ustabilitet i det daglige kan ha stor negativ innvirkning på tilfriskning prosessen.

Derfor er det så trist at det faktisk er for få mennesker som jobber innen dette feltet. Noe som gjør at DPS for enkelte fremstår som en ustabil variasjons faktor, som igjen sinker/bremser tilfriskning prosessen for vedkommende. Dette skjer ved at vedkommende ikke føler at stabiliteten er til stede. 

Jeg har noen bekjente som har benyttet seg av DPS tilbudet, etter henvisning fra fast legen sin. Jeg har også noen i nabolaget som er brukere av DPS. Og jeg har snakket med flere som også benytter DPS som følge av traumer (vold og voldtekt), men også spiseforstyrrelser. Noen av de yngre mennesker (ungdommer), som følge av det arbeidet jeg har gjort i forhold til barn og unges rettigheter.

Men en tingen som svært mange av de (spesielt de som har opplevd vold fra ukjente, voldtekt av ukjent gjerningsperson), har uttrykt seg negativt om stabiliteten i forhold til hjelpen de har fått fra DPS. 

Og det er kanskje ikke så rart når de har blitt overfalt av fremmede, og de da opplever til stadighet at det er utskifting/bytte av de personer de da skal forholde seg til og er avhengig av for å godtgjøre seg tilbudet DPS skal tilby.

Det har blitt sendt flere klager på dette, naturligvis – både fra behandlende lege, psykolog, psykiatere og brukeren selv. Mennesker som har blitt utsatt for grov vold fra ukjent gjerningsperson, vil naturligvis være redd for og skeptisk til stadig nye mennesker å forholde seg til.

Disse menneskene sliter med tiltro og tillit til andre mennesker, og spesielt fremmede mennesker. Og plutselig så opplever de gang på gang at de må forholde seg til nye innen DPS behandlings situasjonen, når det de trenger som mest er stabilitet og forutsigbarhet i hverdagen for å komme seg over den frykten som har fått festet seg.

Jeg mener at det bør satses mer på utdanning og resurser inn i DPS, en høyere status å jobbe innen dette viktige tilbudet. Slik at flere mennesker velger å jobbe innen psykiatrien, og bli værende innen feltet. Slik at de som trenger stabilitet og forutsigbarhet i forhold til de dem skal forholde seg til.

Norge får kritikk av FN: Bruk av strømbehandling mot depresjon får FN til å kritisere Norge Det er bruken av ECT uten samtykke – FN kritiserer.

Ikke glem alt det andre skrevet om helse og utfordringer her på min blogg: HELSE/SAMLIV

Hva mener og synes du, har du noen tanker om dette?

 

Politiet har full utrykning til Storgata! #HUMOR

Politiet fikk inn melding: Det står en å smatter etter små jentene her i Storgata.

Politiet melder: Vi har ham nå – Ola er tatt med inn på stasjonen.

Politiet melder at avhøret av Ola er godt i gang….

I fra avhøret har det fremkommet følgende:

Politiet: Hvor gammel er du nå Ola?

Ola: Jeg blir 74 om noen dager.

Politiet: Du burde da forstå at du ikke kan drive å holde på slikt med små jentene.

Ola: Er det kona som har ringt dere nå da, eller?

Politiet: Ja, hun er bekymret og lei denne små jente jakta.

Ola: Ja vell, men nå er jo ikke hu noe ung frøken lenger hun heller.

Politiet: Hva har det med saken å gjøre?

Ola: At jeg da har et godt øye til unghoppene i trappeoppgangen, blir vel det samme som hun har til unghingstene det?

Politiet: Nja, hva mener du nå?

Ola: At jeg har sett etter Stine og Johanne, er vel ikke så farlig – når hun ser etter både Per og Pål.

Politiet: Ja-ha, og det er på hvilken måte sammenligningsbart ?

Ola: Både Stine og Johanne er jo eldre enn Per og Pål, jentene har passert 60 åra.

Politiet: Hva, sa du…………

 

 

Ha en flott og morsom dag !

 

 

 

 

Et smart valg, kutt ut FaceBook!

For alle de som plutselig er overrasketskyld dere selv for ikke å ha fulgt med.

I helgen avslørte de britiske avisene Guardian og The Observer at dataanalyseselskapet Cambridge Analytica skal ha hentet privat informasjon om 50 millioner Facebook-brukere uten deres samtykke.

Ikke si at dere ikke har blitt advart før, allerede 07.03.2018 kl. 15:52, ble du advart: Missbrukt på og av FaceBook ()

På toppen av dette følger ikke Facebook norsk lov, følger ikke ytringsfrihetens prinsipper, driver kulturell sensur og selger dine opplysninger til markedsaktører innen markedsføring. Her er det amerikansk lovgivning som gjelder og amerikansk dobbel moralistisk bluferdighet.

Du trodde kanskje at du “eier” din egen facebook side – i realiteten så har du fraskrevet deg retten til dine private bilder du har delt på facebook. Skriver du noe eller publiserer et bilde som facebook ikke liker (som følge av deres bluferdighet) så stenger de kontoen din.

Og selv om du tror du har slettet noe fra kontoen din – så har facebook det fremdeles.

Ditt privat liv invaderes og overvåkes. Med andre ord bruker du facebook ønsker du selv å bli overvåket.

Mitt råd, om du liker det eller ikke: Slett facebook kontoen din – bruk aldri facebook igjen.

Om 10 år kan du kanskje på nytt være sikker på at info. de har samlet om deg er trolig borte.

Oppdatering akkurat nå: Derfor sletter folk over hele verden Facebook-profilen sin 

Kl: 14:30 – Nordea svartelister Facebook


Ikke glem å lese det andre som er skrevet i denne kategorien: Kritikk / Samfunn
Så hva er ditt valg?

 

Når hatet er større enn alt annet

Å bekjempe holdninger i stedet for å hetse enkeltpersoner, er det eneste etiske og moralsk riktige. 

Hva gir personer – politisk aktive eller vanlige folk rett til å stigmatisere og trakassere enkeltindivider.

Alle har individuelle rettigheter i følge menneskerettighetene, selv de med holdninger man ikke liker.

Med hvilken rett bedrives da hets, forfølgelse og hatytringer ovenfor de som tror og mener noe annet.

Og utrolig nok så er det ofte mennesker som sier at de er for mangfold, likhet, kjærlighet, forståelse etc. som er mest aktive i denne typen sjikanering. Og da blir de faktisk like ille som dem de selv ønsker å ramme.

Man ser i kommentarfelt i sosiale medier hvordan mennesker bedriver hets, forfølgelse og hatytringer i mot enkelt individer av en annen oppfatning og mening. 

Dette er faktisk hatytringer, selv om de som skriver det alltid vil hevde noe annet.

Vi må verne om de individuelle rettighetene til alle individer i samfunnet, men det glemmer visst mange.

Men nå er jo problemet at enkelt personer heller er eksperter på å utvise dobbeltmoral, en god etisk og moralsk tenkning.

Og ekstra snevert og umoralsk blir det når de angriper selv dem som forsvarer individets individuelle rettigheter.

Og hvordan bekjemper man så dårlige holdninger, hatytringer og hets. Det må skje gjennom bedre forståelse for de moralske og etiske prinsipper, og bedre innsikt i de individuelle rettigheter som er fastsatt i menneskerettighetene.

Da vil individet lære å angripe sak (holdning, mening etc.) og ikke person, i en sosial media situasjon – men også ellers.

Ikke glem å lese det andre som er skrevet i denne kategorien: Kritikk / Samfunn

Hva mener du, bør ikke alle individers individuelle rettigheter ivareta’s?