Overkåte, forsmådde kvinner – er livsfarlige for omgivelsene

For det første sitter jeg og min kone og inntar et bedre måltid.
Nå drikker ikke jeg noe ved siden av maten, foruten vann – jeg skal kjøre bilen hjem.

Det kommer et par bekjente bort til oss, og de har med seg en kvinnelig bekjent av de.
Så der sitter vi da og koser oss og prater. Hun vi (min kone og jeg) ikke kjenner, deltar også i samtalen.

Men venninnen til våre bekjente, drikker en god del. Og kan vel sies å være godt over middels beruset, når hun helt plutselig begynner å legge an på meg – min kone blir jo sjokkert over den oppførselen.
Jeg blir selv temmelig forbauset selv, hun har jo blitt informert om at vi er ektefolk når vi ble presentert for henne – av våre bekjente. Men hun blir til slutt så nærgående, at jeg og min kone avslutter middagen – våre bekjente beklager oppførselen til deres venninne.

Og selv om jeg da ved flere anledninger høflig, men bestemt har avvist henne – så prøver hun å henge seg på meg, i det vi (jeg og min kone) skal forlate stedet.

Når vi da så kommer ut til bilen, for å kjøre hjem – kommer dette kvinne mennesket løpende ut, roper og skriker. Om da hvilket svin jeg er av en man, som nekter å ha et forhold til henne. 

Så tar hun frem noe spist i fra håndvesken hun har, resultatet ser du på bilde (over) – det er bil døra.

Våre bekjente har da også kommet ut, og de er jo fryktelig lei seg for det som har skjedd. Venninnen deres har jo nå stukket av, men hun får en regning i posten for reparasjon/lakkering av bil døra. Våre bekjente ga oss det vi trengte av opplysninger om adresse etc. og de er også villige til å avgi forklaring til politiet, dersom det skulle måtte komme til det.


Så bare for å ha sagt det en gang til:

Overkåte, forsmådde kvinner – er livsfarlige for omgivelsene.  

Vil du vite mer om meg kan du lese det andre som er skrevet i denne kategorien: Mr. Duck

4 kommentarer
  1. Du er hardt å motstå en slik mann som deg Mr.Duck 😉
   -Spørsmål?
   Hvis det hadde vært en mann som hadde på samme vis lagt seg etter din kone, og med “våpen” rispet opp bilen vil jeg anta at i allefall omgivelsene hadde ringt politiet der anmeldelse og påtale ville vært neste steg.
   Nå ser vi i flere media at kvinner ikke får samme straff for samme forbrytelse da de ofte er offer i rettsalene.
   I likestillingens navn er det påtide å anmelde kvinner som bryter loven. Kvinner anmelder menn for den minste ting, ofte også uten forbrytelse har skjedd!
   -Kvinner skader ikke bare menn, men også sine medsøstre når de verken tar fult ut ansvar for sine forbrytelser men også ved å skape mistillitt til kvinnene som virkelig har opplevd en forbrytelse.
   Menn er negraderte borgere i dagens Norge,
   ALT ligger til rette for kvinner i dagens system i alle offentlig etater.
   Det er ikke uten grunn Norge er i søkelyset i EFTA og menneskerettighetsdomstolen.
   Nei, du må bare innse Mr.Duck, at også du er en annenrangs borger-vær glad det ikke tikker inn en anmeldelse fra denne aggresive kvinnen der du har antastet henne, kledd av henne med blikket eller tråkket henne på lilletåen.
   PS: Er det andre menn som leser dette innlegget-FINN for guds skyld ikke på å etabler deg med en Norsk kvinne…Det er topp til den dagen evt forholdet tar slutt.
   -Da er du som mann ferdig! Har du to barn, kan du slutte i jobben din, for jo mer du tjener jo mer må du betale for at din eks-kone skal ha et komfertabelt liv..-Mens du, du sitter på hybelen din mens regnngene hoper seg opp..
   Tror du da dette vil ordne seg? Neineinei, familievernkontor, bv, rettssystem er fullpakket med misforståtte feminister og kunnskapsløse mennesker som gir blanke i om du er nå degradert til samfunnstaper som ikke ser dine barn!
   Så det du gjør nå MR.Duck er å roe helt ned, finn frem en tusj før du blir pågrepet for uannstendig oppførsel mot en 1.rangsborger 😉
   Hilsen Lucifer
   -Som ikke skrev denne kommentaren påvegne av Lucifers datter, men som et utbrudd slik at man ikke går over til å forakte alle andre kvinner en sin kone! 😉

  2. Sorry, men jeg fniste meg igjennom dette innlegget fra begynnelse til slutt.. Du/dere har åpenbart ikke særlig erfaring med slik oppførsel, og da skjønner jeg godt det fort kan bli litt voldsomt (ha ha)..
   Din kone er nok uansett langt mer godhjertet enn jeg i så henseende, for jeg ville istedet moret meg kostelig over ‘kællens’ nød så lenge det varte (ha ha)!.. -Men nå vet nå engang jeg at han ikke vil ha noe problem med å få ‘parkert’ vedkommende når tolmodigheten er tom. -Og det er vel der jeg sitter med en følelse av at du ‘feilet’ i så måte; Når det kommer dithen, er du nemmelig nødt til å legge all høflighet/dannelse & sivilisert tone til side, og fleske til med ei kraftsalve om hvorfor det hun forsøker seg på er fullstendig fåfengt. Ikke skrik, bare vær helt iskald & rolig mens du kynisk formelig ‘spytter ut’ det værste du har på lager av respektløse, sårende & nedlatende fornærmelser, så vil luften etter kort tid frese ut av ballongen, og vedkommende trekke seg skukkøret tilbake i stedet for å herpe bilen din..
   Dette høres nok slemt ut, men en må huske at dette gjelder en spesiell type mennesker som har vist nada respekt for deg i all den tid du faktisk har vist vedkommende full respekt i måten du har forsøkt å avvise tilnærmelsene på frem til det ‘smalt’. Det går ikke inn slik du tror heller, for i deres øyne, koker utrolig nok dette ned til at du er en idiot (ev.homse) hun er ferdig med, og derav klar for å hive seg over nestemann..
   – Bare ‘trust me on this one’.. Er det noe jeg kan, er det nettopp kunsten å håndtere utagerende idioter (ha ha)

  3. Gry Henriksen: Jo, da. har håndtert slikt før, men faktisk så er rasende menn enklere å håndtere. Men min kone og jeg bestemte oss for å trekke oss tilbake, nettopp for å ungå en eskalering.

   Men det hjalp ikke denne gangen, da kvinnen kom løpende ut – helt overaskende. Men det er noe hun vil måtte gjøre opp senere, både økonomiskt og følelsesmessig med seg selv.

   Men dette er nå ikke noe jeg lar ødelegge helgen for meg. Tror nok hun har det verre med seg selv – enn det både jeg og min kone noen gang vil få 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg