Så jeg hadde rett (likevel ville ingen høre)

Politiker frustrasjonen vokser! (først publ. 13.03.2018)

Frustrasjonen over hvordan de egentlig holder på er i ferd med å eksplodere.

For ingen av de er egentlig noe bedre enn den andre. De hakker løs på hverandre.

Egentlig så burde de ha holdt kjeft, for slik de holder på så skaper de bare mer splid og større motsetninger i samfunnet.

Når en avstemning er gjort så er den gjort. Får man ikke noe igjennom, så bør den politiske prosessen skje med verdighet.

De har spurt seg selv så ofte om hvordan de kan komme nærmere et mer åpent, inkluderende og varmt samfunn. Men hvorfor vil de så på liv og død gjøre samfunnet kaldere, med deres egne handlinger og uttalelser.

Ønsker de virkelig denne selv ødeleggelsen og samfunns nedbrytende fremferd. Jeg gir alle RØDT KORT – Utvist for grov usportslig opptreden. Til skade for folket og samfunnet som helhet. * se oppdatering nederst

Ingen av de er egentlig tjent med slik fremferd. Og de som rammes er den øvrige majoriteten av befolkningen og samfunnet.

Er det rart politiker forakten øker – at flere og flere egentlig bare rister på hodet. Og med det så minsker også den allmenne interessen for samfunnet og utviklingen. * se oppdatering nederst

De eneste som egentlig er interessert i å bygge oppunder og videre på slike tingen, det er de selv (politisk aktive) – og spesielt ytterfløyene i politikken.

 

OPPDATERING:

I dag (14.03.2018) kom det en beklagelse fra Erna Solberg til de som har følt seg såret. En begynnelse i alle fall, men hva med resten av folket?

Solberg sier unnskyld på vegne av regjeringa
– Jeg forstår at uttalelser fra statsråder i regjeringen har vært sårende for mange. Jeg vil derfor si unnskyld på vegne av regjeringen til de som vi har såret, sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten.

KrF-leder Knut Arild Hareide (20.03.2018)
– Det handler om anstendighet. Det er viktig å huske på en dag som denne. Og den anstendigheten, den må gjelde oss alle. Denne saken handler om tillit. Tillit der ute i samfunnet. Tillit mellom folk. Tillit mellom folk og politikere. Tillit mellom politikere. Tillit mellom posisjon og opposisjon, sa Hareide. 

 

Noe som jeg vil si bekrefter det jeg allerede sa/skrev at den 13.03.2018 her. Men en beklagelse fra Stortinget til folket, den sitter nok for langt inne.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg