hits
EN DAG I MAI

EN DAG I MAI

ET VIRKELIG EVENTYR

DET EKTE EVENTYRET

Mai er virkelig en vårens måned, det spirer og gror - fuglene synger, verden våkner til liv. Det er et ekte eventyr.

Det å gå en tur i skog og mark - gjør deg lett til sinns. Man får så mange gode syns inntrykk, og å høre fuglene som synger så søtt - jeg blir rørt helt inn i de dypeste irrganger i mitt sinn.

Jeg bruker turene i skog og mark som en terapi. En måte å få de mørke tankene til å gli forbi. Det kreves kun å se og lytte - for å finne livets viktigste mentale støtte.

BLOMSTENE KOMMER

Det å se det storslåtte naturen har å tilby ens øye, får enn mørket til å glemme.

Alle blomstene som kommer - man kan studere, og se uendelige variasjoner av farger. Trær som skyter nye skudd - nye blader som kommer til, morgen duggen på bladene. Regn dråpen som henger så lett ytterst på en gren. Et rådyr, en elg, en rev, en frosk eller padde, og alle insekter. Når man går langs vannet, og hører bølgene ruller inn mot stranden - mann hører hav bruset. Eller selv vinden - en varm vårlig bris. Er det noe rart om man da blir rørt av alt det fine.

FUGLENE

Spurvene som kommer i flokk, med sin praktfulle fjærdrakt i brunt, grått, hvit, sort og nyanser av gult, orange og blå. For ikke å snakke om dompapen når den viser seg, med sine farge av rødt, hvit, sort, grå og sjatteringer i blåsort. Det er en fryd for øyet å se på. 

Et par skjærer som som man så - de er sorte, hvite, grå, med sjatteringer i blått og grønt på vingene. 

LYKKE & GLEDE

Alt dette og så mye mer, er noe man kan glede seg over. Man får en fornemmelse av lykke. Det er så mye man kan finne glede i, uten at man egentlig behøver å gjøre så mye for det. Dette er da noe som gjør livet litt lettere å leve, det er så mangt og så mye å glede seg over.

Det er så mange som jakter på lykke og glede, at de glemmer å se på de nære ting, og inn i seg selv. Det blir til at jakten ødelegger for den glede og lykke de egentlig alt har, men som de ikke er klar over.

Så ta en tur i skog og mark - finn tilbake til den naturlige glede og lykke.


#maistorykonk

8 kommentarer

Flotte bilder. Innholdsrik tekst.

Og så sant som det er skrevet - natur opplevelser gjør faktisk noe med humøret.

Supert innlegg ^^ Er så herlig med vår <3 Alt som spirer og gror, og alle små som kommer til ^^

Kjempe flott innlegg.

Og et viktig tema også.

Vi må bli flinkere til å bruke naturen.

Skriv en ny kommentar