Helena Westergren, er jeg gammeldags?

Jeg skal ikke påstå at jeg er "hipp","kul" eller noe slikt

 - men gammeldags, ikke fa.....

Men at det er enkelte tingen jeg ikke forstår - det innrømmer jeg mer enn gjerne.

Jeg kan ikke forstå hvordan enkelte yngre mennesker vil fornedre seg selv, en dag så vil de nok angre.

Men jeg skjønner heller ikke eldre mennesker som også velger å fornedre seg selv.

Jeg har da ingen ting i mot at folk uttrykker seg på forskjellige måter, og har sine meninger om både det ene og det andre. Det er faktisk en rettighet de har. Men måten enkelte gjør det på, er forkastelig. Andre fremstår som mindre ettertenksomme, i sin uttrykksform.

Det skrives om så mye i sosiale media, selv slike ytringer som jeg kommer med. Men jeg ville nå ha gjort det med klærne på, uansett.

Men enkelte skal skrive om en ny leppestift, øyenskygge, neglelakk, etc. etc.  og det gjør de da nærmest halv-nakne. 

Andre skriver om trening, vekt løfting, trenings ernæring, etc. etc.  og det kun i ført en tanga.

Kropp er fint og bra, og man skal få lov til å være stolt av kroppen sin - dersom man føler og har lyst. Men enkelte overdriver så alt for mye - er det for å trekke lesere (klikk) og kommentarer til de innlegg de har.

De utsetter seg selv for et enormt press selv, samtidig så bygger enkelte godt oppunder det kropp og utseende presset unge føler i hverdagen.

Og det er da kanskje heller ikke så rart at de opplever å bli utsatt for grove og stygge kommentarer. Og ikke minst risikoen for at bildene de legger ut av seg selv halv-nakne blir missbrukt i en eller annen form.

Det må vel være andre tingen de også er stolte av, ikke bare kroppen sin. At lesere av slike sosiale media innlegg lar seg provosere, er godt forståelig. 

Andre er litt mer vanskelig å forstå, slik de handler og opptrer. Det må jo finnes utallige seksuelt frustrerte individer, som herjer vilt i sosiale media. Spesielt ille er det da å tenke på at det er så mange barn ute i sosiale media også, de kan jo fort bli forledet.

Se bare på hvordan enkelte menn og kvinner sender intim bilder av seg selv, og det til helt vilt fremmede. At ungdom sender slikt til hverandre er mer forstålig, de er jo i en utforsknings fase av sin seksualitet og grense utprøvning.

Se nå bare på Helena, som fikk (og får) tilsendt bilder av menns "juveler". Men det er også menn som får tilsendt bilder av de mer intime delene hos kvinner også.

Med tillatelse fra Helena: (Klikk på bildet for å komme til Helena's blogg eller til Artikkelen i NA)
 

Helena er jo en pen jente. Hun skriver om det hun føler for på sin blogg - og det må hun jo få lov til. Men det gir da ingen rett til å sende henne bilder av "juvelene".

Jeg forstår meg ikke på slike menn og kvinner, som absolutt vil sende bilder av sine intime deler. Spørsmålet er jo om ikke disse menn og kvinner virkelig er så seksuelt frustrerte, eller om de bare er over kåte. Hvis de er så kåte, så får de vel heller ta seg en liten "private time" med seg selv.

Hvis man ønsker kontakt med noen, så er i alle fall ikke det den rette veien å gå. Hva med å sende en normal melding, med et spørsmål om å bli bedre kjent. Eller har det blitt for vanskelig i dagens samfunn.

Jeg forstår meg ikke på hvorfor jenter og gutter vil dele slike lett kledde / halv-nakne bilder i sosiale media. For det som kan bli missbrukt, det vil mest sannsynlig bli missbrukt.

Jeg forstår meg altså ikke på de menn og kvinner som driver å sender bilder av sine intime deler til vilt fremmede, som de finner på sosiale media.

Jeg tror det hele handler om usikkerhet og frustrasjon, og naturligvis om det å bli likt av så mange som mulig - av ulike årsaker.

Men det er nå bare meg som kanskje er litt gammeldags det da, eller.........

 


MIN FAVORITT SANG - MY FAVOURITE SONG


2 kommentarer

nei, du er ikke gammeldags!! og tuusen takk :)

Helena Westergren: Takk :-) Håper du i fremtiden slipper å få "juveler" fra fremmede i innbox'en.

Skriv en ny kommentar