Politiker frustrasjonen vokser!

Frustrasjonen over hvordan de egentlig holder på er i ferd med å eksplodere.

For ingen av de er egentlig noe bedre enn den andre. De hakker løs på hverandre.

Egentlig så burde de ha holdt kjeft, for slik de holder på så skaper de bare mer splid og større motsetninger i samfunnet.

Når en avstemning er gjort så er den gjort. Får man ikke noe igjennom, så bør den politiske prosessen skje med verdighet.

De har spurt seg selv så ofte om hvordan de kan komme nærmere et mer åpent, inkluderende og varmt samfunn. Men hvorfor vil de så på liv og død gjøre samfunnet kaldere, med deres egne handlinger og uttalelser.

Ønsker de virkelig denne selv ødeleggelsen og samfunns nedbrytende fremferd. Jeg gir alle RØDT KORT - Utvist for grov usportslig opptreden. Til skade for folket og samfunnet som helhet.

Ingen av de er egentlig tjent med slik fremferd. Og de som rammes er den øvrige majoriteten av befolkningen og samfunnet.

Er det rart politiker forakten øker - at flere og flere egentlig bare rister på hodet. Og med det så minsker også den allmenne interessen for samfunnet og utviklingen.

De eneste som egentlig er interessert i å bygge oppunder og videre på slike tingen, det er de selv (politisk aktive) - og spesielt ytterfløyene i politikken.

 

OPPDATERING:

I dag (14.03.2018) kom det en beklagelse fra Erna Solberg til de som har følt seg såret. En begynnelse i alle fall, men hva med resten av folket?

Solberg sier unnskyld på vegne av regjeringa
- Jeg forstår at uttalelser fra statsråder i regjeringen har vært sårende for mange. Jeg vil derfor si unnskyld på vegne av regjeringen til de som vi har såret, sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten.

 


MIN FAVORITT SANG - MY FAVOURITE SONG